PLEISTERWERKEN

Pleisterwerken

SAYGIN Pleisterwerken staat garant voor een mooie en verzorgde afwerking bij elke stijl. De binnenpleisters worden met de hand of met de spuit aangebracht. Aandachtspunten zoals hoeken en dagkanten van uw vensters krijgen speciale aandacht.

Nieuwbouw, renovatie en verbouwing gaan altijd gepaard met de nodige pleisterwerken of plafonneringswerken. Pleisterwerken vormen de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis en bepalen in grote mate de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning mee. Eenmaal de stukadoor, plakker of bezetter zijn bezettingswerken heeft uitgevoerd heeft uw woning mooie gladde en egale wanden en plafonds. Bekabeling, leidingen en bevestigingspunten zijn dan verborgen in uw wanden.

Pleisterwerken zijn dan ook een essentiëel onderdeel in het bouw- en afwerkingsproces van uw huis welke u dus best door ervaren vakmannen van SAYGIN Pleisterwerken laat uitvoeren.

Het afwerkingsmateriaal bij uitstek is de gipspleister, de basis van alle pleisterwerken. Er zijn verschillende pleistertypes. De ondergrond, de gewenste dikte of de tijd, nodig voor uitharding, bepalen de keuze van het type gipspleister. Na voorbereiding van de pleister wordt deze deskundig over de muren en plafonds uitgespreid.

Daarna wordt deze laag met uiterste precisie afgestreken zodat de muren en plafonds egaal en recht zijn. Daarbij maken we eveneens gebruik van hulpmiddelen zoals bvb. aluminium hoekprofielen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte voor uw pleisterwerken!

Eskişehir Web Tasarım